Ciù Ciù Limitato

 

Art nr :7070001

Pris :119kr

Volym :750ml

Druvor: 85% sangiovese och 15% montepulciano

Årgång  :2016

Ursprung :Italien

Sortiment :Beställningssortiment

Producent :Agricola Ciù Ciù

Ekologiskt :Vegan/hållbar

Ciù Ciù Limitato

VINET

Ett fruktigt, elegant vin med rik och generös smak av mörka bär som björnbär och körsbär och en fin integrerad kryddighet med balanserad syra och ett långt härligt torrt avslut. Ett perfekt matvin till både grillade kötträtter, mustiga grytor och krämig färsk pasta med olivolja och nymald vitpeppar och parmesan.

PRODUCENTEN

Ciù Ciù di Bartolomei grundades 1970 av makarna Pasquale och Anna Bartolomei och ligger på kullarna några kilometer utanför den vackra staden Offida. Idag är det bröderna Massimiliano och Walter som driver egendomen med sammapassion och erfarenhet som deras far Natalino gjorde före dom.

Vingårdarna omfattar cirka 180 hektar och ligger i DOCG Offida som är omgärdat av grönska och olivodlingar. Ciú Ciú har som filosofi att producera högkvalitativa ekologiska vinermed all den genuina terroir som bara finns här.

Detta fantastiska familjeföretag fortsätter ständigt att utvecklas och vinna ny mark både lokalt och internationellt med många prisade viner för deras väl producerade ekologiska viner med perfekt balans och smak.

Ciù Ciù Limitato

Bestall nu!

Scroll to Top