* Ciù Ciù Limitato

* Ciù Ciù Limitato

Ciù Ciù Limitato

Art nr            7070001

Pris                89.80kr

Volym            750ml

Druvor            85% sangiovese och

                        15% montepulciano

Årgång           2016

Ursprung       Italien

Sortiment      Beställningssortiment

Producent      Agricola Ciù Ciù

Ekologiskt      Vegan/hållbar

VINET

Ett fruktigt, elegant vin med rik och generös smak av mörka bär som björnbär och körsbär och en fin integrerad kryddighet med balanserad syra och ett långt härligt torrt avslut. Ett perfekt matvin till både grillade kötträtter, mustiga grytor och krämig färsk pasta med olivolja och nymald vitpeppar och parmesan.

PRODUCENTEN

Ciù Ciù di Bartolomei grundades 1970 av makarna Pasquale och Anna Bartolomei och ligger på kullarna några kilometer utanför den vackra staden Offida. Idag är det bröderna Massimiliano och Walter som driver egendomen med sammapassion och erfarenhet som deras far Natalino gjorde före dom.

Vingårdarna omfattar cirka 180 hektar och ligger i DOCG Offida som är omgärdat av grönska och olivodlingar. Ciú Ciú har som filosofi att producera högkvalitativa ekologiska vinermed all den genuina terroir som bara finns här.

Detta fantastiska familjeföretag fortsätter ständigt att utvecklas och vinna ny mark både lokalt och internationellt med många prisade viner för deras väl producerade ekologiska viner med perfekt balans och smak.

 

Prenumerera på vinklubben

© 2024 All Rights Reserved.

Scroll to Top